Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
468
Ez így jó megoldásnak ? { javíts ki ha nem helyes }
A jegyeim matekból:
3,4,5,5,4,2
Lesz még egy dolgozat.Hanyasra írjam meg, hogy 4-es legyen az átlagom?
Megoldás :
( 3 + 4 + 5 + 5 + 4 + 2 + x ) : 7 = 4
3 + 4 + 5 + 5 + 4 + 2 + x = 28
X = 5
5-ösre kell megírnom , hogy 4-es legyen az átlagom
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Így jó
0