Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Euklidesz befogó

Főoldal » Középiskola » Matematika
488
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
Itt igaz, hogy a magasságtételt bizonyítom, de ha van időd érdemes meghallgatnod.
https://www.youtube.com/watch?v=o4-ygOM8JTQ&list=PLwXxAxAEOlGjbRrNnffp_7fsw90VSB9wD&index=4
Módosítva: 6 éve
0