Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

KORDINÁTA GEOMETRIA! Kerlek segítsetek!

Főoldal » Középiskola » Matematika
640
Fejezd ki i és j vektorok segítségével c = 2a – b vektort,
ha a = 3i – 2j és b = -i + 5j!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
-1