Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek légyszi valaki.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
350
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1. feladat
340-30-40=270 liter
Ekkor ugyanannyi van mindegyikben, így ekkor mindegyik hordóban 90 liter olívaolaj van.
a,
Így 270 liter van most
b,
90 liter, 90+30=120 liter és 90+40=130 liter van
c
340 liter
2. feladat
5x-2=33
5x=35
x=7 ez a szám
0