Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valakii?

Főoldal » Középiskola » Matematika
581
A Kheopsz piramis alapélei 232 m-esek, a magassága 147 méter. Számítsd ki a térfogatát és felszinét?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
V=a² *M/3=232² *147/3=2 637 376 m³
0