Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 8.?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
586
Tudnátok segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
TK.41
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
1)
I=4,78A
U=240V
P=U*I=4,78*240=1147.2W

2) - nincs kéznél zsebizzó. :(

3)
PLED=30W
Pizzó=60W
U=230V
ILED= ? =PLED/U = 30/230=3/23A=0.13A
Iizzó= ? =Pizzó/U = 60/230=6/23A=0.26A

4)
P=3W
I=0,25A
U=?=P/I=3/0,25=12V

5)
P=950W
U=230V
I=?=P/U=950/230=95/23A=4.13A
R=U/I=230/(95/23)=230*(23/95) = 55.68Ω
Módosítva: 9 éve
1