Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika házi feladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
376
1.4 x /9 + 5/ ott nincs szám oda ki kell találni valamit =1/9
2. 3 x /7 + 5 x/3= 10/21
3. 9 x/3 3 /itt sincs szám 10x/3 =12
A / jel törtet jelez remélem érthetően írtam be a segítségeket köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A többi feladat nem egyértelmű, miért nem fényképezd le a feladatot és töltöd fel úgy
-1