Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
332
Ebben a feladatban szeretném kérni a segítségeteket! Csatoltam a képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
x·(x-1):2= 65 +2x:2
x2-x=130+2x
x2-3x-130=0
x1=13 és x2=-10
13 csapat versenyzik.
0

Csatoltam képet.
0