Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
450
Ebben a feladatban szeretném kérni a segítségeteket! Csatoltam a képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Férj: 120.000·1,12=134400 Ft
Feleség: 104.000·1,18=122720 Ft
Eredetileg összesen: 120.000+104.000=224.000 Ft
Emelés után: 134.400+122720=257120 Ft
257.120:224.000=1,1479=114,79%
Tehát 14,79%-kal növekedett a házaspár együttes bevétele.
0