Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitesz

Főoldal » Általános iskola » Fizika
376
Fizika feladatok ha tudsz segits köszi
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
1 Q = c*m*DeltaT = 0,92 kJ/kgC * 0,25kg * 120 C = 27,6 kJ = 27600 J
0

4, Q=c×m×deltaT
3360J/kg×°C ×70kg×1,5°C=
352800J=352,8kJ
0