Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia1

Főoldal » Általános iskola » Kémia
603
→→→Sziasztok!
Mi történt a nátrium és klór reakciójában a nátrium atommal?
Bal oldali részecske: neve,protonszáma,elektronszáma,elektronszerkezet,töltése.
NA-e∼→NA+
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

2
Csatoltam képet. Erre gondoltál?
https://www.youtube.com/watch?v=h0SUAPdctfc&list=PLwXxAxAEOlGgoSN7mVHesgExz0iqvh9VH&index=8
Nézd meg ezt a videómat, kélek. köszi!
Módosítva: 6 éve
0

Másnéven a konyhasó
0