Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
1283
Ezekben a feladatokban szeretnék kérni segítséget fontos lenne! Köszönöm! Csatoltam a képeket!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Csatoltam képet.
Helyettesítsünk a másodfokú egyenlet gyöktényezős alakjába.
(Az a értékét 1-nek veheted.)
a(x − x1)(x − x2) = 0
https://www.youtube.com/watch?v=b_BUM6bnWkE&list=PLwXxAxAEOlGhNv6JCOwW1uDe3X-CiXbzj&index=2
Ebben a videóban magyarázom is.
Módosítva: 6 éve
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0