Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valószínűség számítás

Főoldal » Középiskola » Matematika
461
Ennek a feladatnak a megoldását kérem! Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Az A komplementere = Egy kockát feldobva négynél kisebb számot dobunk. Az A komplementere ={1;2;3}

B komplementere = Egy kockát feldobva a dobott szám nagyobb kettőnél. B komplementere ={3; 4; 5; 6}

C komplementere = Két kockát feldobva a dobások között nincs hatos.
C komplementere ={(1;1); (1;2); (1;3); (1;4); (1;5); (2;1); (2;2); (2;3); (2;4); (2;5); (3;1); (3;2); (3;3); (3;4); (3;5); (4;1); (4;2); (4;3); (4;4); (4;5); (5;1); (5;2); (5;3); (5;4); (5;5)}

D komplementere = Három pénzérmét feldobva, van közöttük legalább egy írás
D komplementere = {FFI; FIF; IFF; IIF; IFI; FII; III}

E komplementere = három pénzérmét feldobva a dobások között van fej is és írás is.
E komplementere = {FFI; FIF; IFF; IIF; IFI; FII}
0