Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
738
Egy téglatest alakú akvárium méretei 3 m, 2 m és 1 m. Hány liter víz fér az akváriumba?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Térfogat kell:
V=a*b*c=3*2*1=6 m³
1 m ³= 1000 liter
6m³ =6*1000=6000l
0