Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mi a megoldása?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1439
A Kheopsz-piramis egy négyzet alapú gúla, melynek az alapéle 230 m és a magassága 138 m.
Mekkora a térfogata ?
m3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Alapterület: 230×230=52900 m²
V=(52900×138)/3=2433400 m³ a térfogata
0