Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mi a megoldása?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
463
Hány liter vízzel lehet megtölteni a téglalap alapú gúlát, ha az alapélei 6 dm és 2 dm hosszúak, és a magassága pedig 50 cm ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Alapterület: 2×6=12 dm²
V=(T×m)/3=(12×5)/3=20 dm³=20 liter vízzel
1