Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEK SOS!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
653
Végezd el az osztásokat! Ha a megfelelő sorrendben összeolvasod azokat a betűket,amelyeknél az osztás maradéka páratlan,megtudod,mi a következő úti célja a gyerekeknek.
A 8907:65=
GY 9516:21=
E 4926:15=
B 5716:24=
R 8376:67=
J 7122:36=
Ő 2925:43=
K 9110:58=
Megfejtés:

Oldd meg a nyitott mondatot!
136*27> +100
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
-1