Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S

Főoldal » Középiskola » Fizika
330
u0=9V,R1=1KOhm,R2=2KOhm,R3=R4=4KOhm,R5=R6=5KOhm Kérdés.:I1,I2,I3,I4,I5,I6
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Ez nem pont az , de ehhez hasonlóan kell megoldani. Remélem segített egy kicsit
0