Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mil a megoldásaik?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
358
a) 5 l =
cm3
b) 2,3 dm3 =
l
c) 18 l =
dm3
d) 110 dl =
l
e) 4 m3 =
l
f) 60 dl =
dm3
g) 5 000 cm3 =
l
h) 815 mm3 =
cm3
i) 50 ml =
cm3
j) 0,009 m3 =
l
k) 503 l =
hl
l) 0,3 hl =
l
m) 415 ml =
l
n) fél liter =
ml
o) egy ötöd hektoliter =
l
p) egy negyed deciliter =
ml
r) 1 dm3 40 cm3 =
ml
s) 5 dl 3 cl =
ml
t) 89 dm3 35 cm3 =
ml
u) 3 dl = l

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5 l = 5000 cm3
b) 2,3 dm3 = 2,3 l
c) 18 l = 18 dm3
d) 110 dl = 11 l
e) 4 m3 = 4000 l
f) 60 dl = 6 dm3
g) 5 000 cm3 = 5 l
h) 815 mm3 = 0,815 cm3
i) 50 ml =50 cm3
j) 0,009 m3 =9 l
k) 503 l = 5,03 hl
l) 0,3 hl = 30 l
m) 415 ml =0,415 l
n) fél liter = 500 ml
o) egy ötöd hektoliter = 0,2 hl = 20 l
p) egy negyed deciliter = 0,25 dl = 25 ml
r) 1 dm3 40 cm3 = 1040 ml
s) 5 dl 3 cl = 530 ml
t) 89 dm3 35 cm3 = 89035 ml
u) 3 dl = 0,3 l
2