Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
325
A héten naponta szedtem epret. Mennyit kell szednem pénteken, hogy meglegyen a 4,2 kg-os átlagom a héten?
H:3,9 kg
K:3,8 kg
Sz:4,3 kg
Cs: 4,5 kg


Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
(3,9+3,8+4,3+4,5+x)/5=4,2
3,9+3,8+4,3+4,5+x=21
x=4,5 kg-ot kell szedni pénteken
0