Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ez lenne az asszem

Főoldal » Általános iskola » Matematika
379
Rajzolj egy tengelyesen szimmetrikus háromszöget! Jelöld α-val az egyik alapon fekvő szöget! Jelöld β-val a szárszöget!Jelöld γ-val a harmadik szöget! α=40°. Hány fokos a háromszög többi szöge? β = ? γ = ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
-1