Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika házi feladatban kellene segítség.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1824
Róbert egy járdaszakaszt 20 óra alatt burkolna le kővel. Sándor ugyanezt a munkát egyedül 30 óra alatt végezné el. Mennyi idő alatt végeznek, ha együtt dolgoznak?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
feladat, Matematika, házi
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
(1/20)t+(1/30)t=1
30t+20t=600
50t=600
t=12 óra alatt végeznek együtt
2