Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki SOS segítsen a matekban!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
376
Egyenletek:

a, 4(2x-5)-7(12-3x)=21+4x
b, (x-3)(2x+4)-x(3x-7)=x(4-x)
c, 11x-20/10=9-3x/15
d, x-7/4-2x-10/3=2-7-2x/6
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Csatoltam képet.
-2

Csatoltam képet.
-1

Csatoltam képet.
-1