Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Német sos

379
valaki segítsen megcsinálni ezt a két feladatot fordítás is kellene
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
2: Was kostet das Schokoticket? Ebben a részben leírja mennyibe kerül ez a jegy: éves előfizetéskor havonta 37,65euró. Csökkentett árú jegyek már 11,20euró. (ezeket a diákok kapják olyan mint nálunk a diákbérletnél..)
3:Wie kann man ein Schokotiket bestellen?: A rendelőlap megtalálható a vevőszolgálatokon vagy le is lehet tölteni az internetről. A csökkentett árú jegyek előrendelő lapja megtalálható az iskolai titkárságon.
4:Was bietet das Schokoticket?: Ez mindig egy éves előfizetés 12 hónapra. A tanulók igénybe tudják venni 24 órán át és 365 napon keresztül utazáskor hétvégén és ünnepnapokon, szünetekbe is. Tehát nemcsak az iskolához de szabadidejük kitöltéséhez is tudják használni!
5:Wo bekommt man weitere Informationen?: Szerintem ez magától érthető. Leír egy úgynvezett forróvaonalas tel.számot és hogy neten is elérhető a tudásértékű csokis téma.
6:Wo gilt(=gelten-érvényes) das Schokoticket?: Itt leírja hogy pontosan ezt milyen körökbe lehet használni: Ruhr vidéki közlekedési rendszerbe, 12000 km vár a használatra különösképpen a Dorsten-Düsseldorf vonalon, Wuppertaltól Krefeldig, vagy Dortmundtól a holland határig
Richtig oder Falsch,
1F
2R
3R
4R
5F
6F
7F
0