Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
370
3(×-7)-5(5-×)=26

A válaszokat előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Zárójelek felbontása után
3x-21-25+7×=26
10×-4=26
10×=30
×=3
Természetesen az egyenlőség jelek egymás alá kerülnek, de telefonon így sikerült.
0