Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egészítsd ki a számokat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
349
5,02m = __________________ dm = 5025__________________
1 négyzet méter = 10000________________=_________________ négyzet deciméte
10 ha=__________________ négyzet kilóméter =100000___________________


Ezt valaki meg tudná nekem gyorsan meg csinálni
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5,02m = 50,2 dm = 5025 mm
1 négyzet méter = 10000négyzetcentiméter=100 négyzet deciméte
10 ha=0,01 négyzet kilóméter =10000 négyzetméter
0