Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Négyszögek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
347
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

1. kép
(4×6)/2=12 cm² a területe
2. kép
(3×5)/2=7,5 cm² a területe
3. kép
(8×5)-(2×5)=30 cm² a területe
4. kép
(6×10)-(4×6)=36 cm² a területe
5. kép
(6×4)/2=12 cm² a területe
0