Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segitsetek ,ma délig le kell adnom.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
323
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
Felveszem a BC= a=4 cm-es szakaszt. B végpontjához felmérem a béta=75 fokos szöget. Meghúzom a béta szárát, majd C végpontba bökve a körzőmet, körzök 3,5 cm-rel. Ahol metszem a szárt, ott lesz a háromszög A csúcsa.
Ha úgy érzed, hogy segítettem, akkor jelöld megoldásnak. Köszi!
Módosítva: 6 éve
1