Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
519
Gondoltam egy számot. Hozzáadtam 4-et. Az összeget megszoroztam 2-vel, 6 p majd az eredményből kivontam 8-at, s így 10-et kaptam. Melyik ez a szám?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Szia
mi az a 6 p?
0

Ha a p az összeadás: 10+8-6:2-4=2
Ha a p az szorzás: 10+8:6:2-4= -2,5
Ha a p az kivonás: 10+8+6:2-4= 8
Ha a p az osztás: 10+8x6:2-4= 50
(x az szsorzás)
Remélem, hogy az egyik jó lesz
0