Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
372
4x – 2 = 7 + 2x=
9e + 3 = 9e – 2=
(x  8)  3 = x  5=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Segitsetek kérlek!fontos volna
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
4x-2=7+2x
2x-2=7
2x=9
x=4,5

9e+3=9e-2
3=-2
Mivel ez nem igaz, így nincs megoldása az egyenletnek.

(x×8)×3)=x×5
24x=5x
Így x=0 lehet csak
0