Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi

Főoldal » Általános iskola » Fizika
644
1 csillagászati egység hány kilométer?
Hány km-re közelítheti meg a Mars a Földet, és mennyire távolodhat el tőle?
Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
1 CsE = 149 597 870 700 m = 149 597 870,7 km

Legtávolabbi:
152 097 701 km + 249 228 730 km = 401 326 431 km

Legközelebbi:
206 644 545 km - 147 098 074 km = 59 546 471 km
0