Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
481
Határozd meg a k: (x-3)² + (y+2)² = 64 kör középpontjának koordinátáit és sugarát.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
-1

https://www.youtube.com/watch?v=bMC-wMV7mvc&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6&index=12
Ennek a videómnak a 7. percétől magyarázom az ilyen típusú feladatot. Alkst megoldása tökéletes, így az ő válaszát jelöld megoldásnak. Köszi!
0