Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
416
Egy háromszög területe 70 cm² 2 oldala 15 cm és 9 cm. Mekkora a közbezárt szöge illetve a harmadik oldala?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
ter = a szor bszer sin (közbezárt szög) / 2

70 = 9 szer 15 ször sin (szög)/2
140 = 135 sin (szög)
sin (szög) = 1,037 ilyen szög nincs, se ilyen háromszög
1