Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Halmazok

Főoldal » Középiskola » Matematika
383
A kérdésekre kell válaszolni
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a, múzeum= 8+7 = 15
b, vásárol= 11+ 8 = 19
c, is = 8
d, vagy (mindkettőt nem lehetett) = 11+7
e, 7
3+11
g, 3
összes = 3+11+8+7

Akik a körön belül vannak, azokra igaz-múzeumban voltak
vásárolni voltak
Ha mindkét körben benne vannak, akkor mindkettő igaz rájuk
0