Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kúp (2-4)

Főoldal » Középiskola » Matematika
300
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
háromszög területe = (2r) szer m/2 r a kör sugara, m a test magassága
100 = r m

térfogat = r négyzet szer m szer pi/3
3000 = 3,14 szer r négyzet szer m
955,41 = r (rm)
ide rm at beírva

955,41 = r szer 100
r = 9,55
m= 100/r = 10,466

kell még az alkotó
ezt a Pit tételből számítharjuk:
m négyzete + r négyzete = alkotó négyzete
utána behelyettesíteni a felszín képletébe. Lásd fv tábla
0

Csatoltam képet.
-1