Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Jelek mértékegység kiszámítás

Főoldal » Általános iskola » Fizika
1428
Sziasztok a segítségeteket kérném!!Átáramlott töltés jele? mértékegysége?kiszámítása?Köv:áramerrősség jele,mértékegysége,kiszámítása??Köv:áramlási idő jele mértékegységekiszámítása??Válaszotokat előre is köszönjük!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Töltés: Q, me. C (Coulomb), Q=I·t (áramerősség szorozva az idővel. amíg áramlottak a töltések
Áramerősség: I "nagy i betű), me. A (Amper), I=Q/t
idő: t, me. s (szekundum) t=Q/I
0