Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebrai kifejezések

Főoldal » Középiskola » Matematika
416
2.feladat: A,B,C
3.feladat: A,B
4. feladat
5.feladat: A
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2)
a) 2a+2b
b) 2c+a*c
c) 2x(négyzet)-6xy

3)
a) 4x+12-14-4x=-2
b)6x-3x-6=3x-6

bocsi, a négyest nem értem

5) 12a-(2+5a)+20a-6=12a-2-5a+20a-6=27a-8
0