Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Négyzetcentiméter, hektár

Főoldal » Általános iskola » Matematika
630
50cm² hány ha?
Köszönöm a segitséget!
U.i.: nincs hosszú i betűm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
négyzet, centiméter, hektár, mennyi
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
50 cm² = 50/100 dm² = 50/10000 m² = 50/1000000 ha, ez 5*10-5 ha.
1