Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szabályos sokszögnek hány fokos egy szöge?

Főoldal » Középiskola » Matematika
357
Egy n=12 oldalú szabályos sokszögnek hány fokos egy szöge?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
szög, Sokszög, fok, szabályos, szöge, n=, egyszöge, n=12
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
-1