Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Keveréses feladatok

Főoldal » Általános iskola » Matematika
454
Hármas és az ötös kéne
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
3.
4l=100 %
?= 40%
4*40/100=1,6
1,6 liter vizet kell hozzá önteni, hogy 60%-os legyen.
Remélem jól számoltam és érthető volt :)
0