Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

LegyszI valaki!

Főoldal » Középiskola » Matematika
387
²²x²+2x-4=0
x²-4x+3=0
x²-4x-21=0
x²-8x+12=0
x²+6x-32=0
(x-4)²=4x-11
2x²-x-6=0
-5x²+7x-2=0
-3x²+7x+6=0
Bontsátok lineáris tényezőkre át alábbi polinomot!
x²-7x+12
Oldjátok meg a következő egyenletet!
x⁴-5x²+4=0
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
-1