Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 7 osztályos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
390
Négyszög belső szögeinek aránya 3:4:2:3 hány fokosak a négyszög szögei? Eszt hogyan kell kiszámítani?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
3x+2x+3x+4x=360
12x=360
1x=30
3:4:3:2
Válasz 90:120:90:60
0