Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
493
Egy derékszögű háromszögben adott az egyik hegyesszög 50° és az átfogó 24 m. Számítsd ki a szög melletti befogót
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
cos (50 ) = melletti/ átfogó
0,6427 = b/ 24
b = 15,43
0