Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek sos sürgős

Főoldal » Középiskola » Matematika
369
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
pls
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2.feladat
a,
Felszín: A=54 cm²
Térfogat: V=27 cm³
b,
Felszíne: A=ez nem változik, így itt is 54 cm²
Térfogata: V=27-8=19 cm³
c,
Felszíne: 54+3×6=72 cm²
Térfogata: 27-6=21 cm³
d,
Felszíne: A=54+2×12=78 cm²
Térfogata: V=27-12=15 cm³
0