Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
336
Ebben kéne segítség, megoldás
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ez maga a gyök x függvény, mivel minden szám gyöke pozitív, vagy nulla. Pozitív , ill nulla abszolút értéke önmaga.

Jellemzés:
szigorúan monoton nő
minimuma van. min = 0 és ezt az x= 0 nál veszi fel
értékkészlete = nem-negatív számok
0