Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Általános iskola » Kémia
766
Melyik nehezebb? 1 mól oxigén vagy 0.5 mól szén-dioxid?
Indokold
Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
m(O2) = n*M = 1*32 = 32 g
m(CO2) = n*M = 0,5*44 = 22 g

Tehát az oxigéné.
0