Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Közömbösítés és hidrolízis

Főoldal » Középiskola » Kémia
499
Az alábbi ionvegyületek közül melyiknek az oldata lehet savas, lúgos, illetve semleges kémhatású?
KCl, K2CO3, NH4NO, CH3COONa
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kémia, 9. osztály
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
KCl = Semleges
K2CO3 = Lúgos
NH4NO3 = Savas
CH3COONa = Lúgos
0