Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika, dinamika, 9 osztály.

Főoldal » Középiskola » Fizika
665
Valaki elmagyarázná, hogy hogy kell megcsinálni ezt a feladatot?
1. A vízszintessel alfa=36,87-os szöet bezáró erővel húzunk egy m=12 kg tömegű ládát. A sík és a láda közöttisúrlódási együttható mű= 0,2.

Mekkora ez az erő, ha a testet állandó sebességgel húzzuk?
b, a testet állandó a=2m/s2 gyorsulással húzzuk?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, fontos
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
m= 12kg
a=2 m/s2
F=m*a= 12*2=24
0