Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szöveges feladat megoldása egyenlettel

Főoldal » Középiskola » Matematika
862
Két testvér együtt 32 éves, a korkülönbség köztük 2 év. Melyik mennyi idős?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia

Az egyik gyerek 15 a másik 17 éves.

32:2=16
16+1=17
16-1=15

Remélem tudtam vele segíteni.
0