Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
513
Add meg a következő események valószínűségeit! Egy szabályos dobókockát egyszer feldobva
a, 6 ost dobunk
c, páratlan számot dobunk
e, Négyzetszámot dobunk
g, 7 nél kisebbet dobunk
b, 1 est dobunk
d, primszámot dobunk
f, 6 nál kisebbet dobunk
h, 7 est dobunk
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a, 1/6
c, 3/6=1/2
e, 2/6=1/3
g, 6/6=1 Így biztos hogy 7-nél kisebbet dobunk.
b, 1/6
d, 3/6=1/2
f, 5/6
h, 0 az esélye lehetetlen hogy hetest dobjunk.
0